sâmbătă, octombrie 25, 2008

8. Sex pe imprimantă.

Dialoguri suprarealiste la TVR, cu gracila Alina Plugaru, omniscientul Mădălin Voicu şi matusalemica Marina Almăşan, azi pe la prânz, pe o temă lascivă: "Suntem o naţiune obsedată de sex?"

Da!, şi-au zis teveriştii. Gata, rupem orice audienţă. Vorbim despre copulaţia redundantă a poporului român, dar nu o facem ca tabloidele, noi suntem profesionişti, chemăm specialişti. Şi au invitat-o pe Alina Plugaru să ne lămurească oral şi pe Marina Almăşan să creeze foarte mult mister în jurul subiectului, băgându-ne în ceaţă. O emisiune ca asta are buget de vreo 10.000 de euro.

Şi iată ce au făcut de banii ăştia.

Marina: "Am o singură nelămurire şi o să rog steady-cam-ul să vină să mă ajute aici".
Alina: "Oh, shit!"

Marina: "E o fotografie a Alinei, bine, o s-o arăt la distanţă, chiar dacă nu este voie, chiar dacă am atenţionat publicul, dar mi-a atras atenţia titlul: «Îmi place să fac sex pe imprimantă» Deci... Da?"

Alina: "Da"
Marina: "Pe imprimanta de calculator?"

Alina: "Da".
Marina: Pe imprimanta de calculator... În general ai observat tu o oarecare apetenţă a publicului pentru genul ăsta de articole?

Alina:
"Sexul vinde întotdeauna. Ce-i frumos, şi lui Dumnezeu îi place, până la urmă, şi o femeie dezbrăcată cred că vinde întotdeauna. Foarte mulţi români mă întreabă despre sex, despre probleme ginecologice, să zic aşa, şi, nu ştiu, le răspund".

Aşadar, a reuşit să ajungă să se dea pe brazdă la TVR până şi Plugaru; să ne molipsească de bolile ei onirice; să se plimbe îmbrăcată până-n gât (i s-o fi cerut decenţă) pe platoul cu chiftele expirate (Mădălin Voicu a subliniat, cu acribie, că este o diferenţă între a face sex şi a face dragoste). Totul s-a încheiat cu o piesă de Daniel Iancu, aplaudată ritualic de babe impudice şi pensionari horny.

Acesta este decupajul video realizat de administratorii site-ului tvr.
Şi spumosul text de promovare:

Suntem înconjuraţi de o adevărată "cultură a sexului". În acest context, apare firesc, întrebarea - "Suntem o naţiune obsedată de sex?"

Au încercat să răspundă la această întrebare invitaţii Marinei Almăşan în emisiunea "Ne vedem la TVR". Astfel, vedeta porno Alina Plugaru ne împărtăşeşte din experienţa ei de "sex expertă", ziarista Anne Jugănaru vine cu punctul de vedere al cadrului didactic, Mădălin Voicu face distincţia între "dragoste" şi "sex", iar Daniel Iancu ne cântă despre... "gelofilie". Vă întrebaţi ce este "gelofilia"? Urmăriţi materialul video.

3 comentarii:

pantacruel spunea...

daca la "babe impudice" am zambit, la "pensionari horny" am cazut de pe scaun de ras!
nu am mai avut puterea sa vad si decupajul video. iti dai seama, pierdeam de tot filmul pe care mi-l propusesem pt noaptea asta! :)

verbiaj. spunea...

deci nu vrei s-o vezi pe alina plugaru imbracata. e o sansa unica in viata!

Anonim spunea...

sexul vinde imprimante!