vineri, august 07, 2009

Dialog cu o fostă colegă.

- Şi, ce mai faci?
- Ei, ce să fac, acum am un proiect, dup-aia o să am un alt proiect...
- Vezi să nu rămâi încremenită în proiect.

10 comentarii:

helios spunea...

tu imprumuti dvd-uri originale sau carti unor necunoscuti? apoi au ramas multe intrebari fara raspunsuri. dar, nu conteaza. stii cum este sa fii bolnav de amar si sa primesti o perfuzie cu serotonina? pritenul tau dj nu imprumuta dvd-uri originale "la nimenea" dar infuzeaza serotonina picatura cu picatura in sufletul unora. uf, gata si cu ploaia si cu concediul. iese soarele.

verbiaj. spunea...

nu mai sunt prieten cu dj, i-am returnat un dvd zgariat si m-a scos de pe lista alba.

helios spunea...

dj este mai prieten cu lucrurile decit cu prietenii? ai gresit. ar trebui sa te ierte. el nu greseste niciodata?

Anonim spunea...

Confirm ca sunt originale, au eticheta "dc" pe ele.

Anonim spunea...

sunteti off topic.

Anonim spunea...

Sunt, of, topit...

cinesseur spunea...

ce-ar fi sa faceti abstractie de persoana mea, please? dupa cum vedeti, eu fac abstractie de persoanele voastre (asta e o exceptie, singura si regretabila, de altfel). multumesc!

pt. Generalul: eu inteleg gluma si o apreciez la justa ei valoare, insa altii s-ar putea sa nu. si eu tin la blazonul meu de colectionar: nu iau filme cu eticheta "dc". ask me first if u wanna know, respect!

Anonim spunea...

Ai dreptate, Djer. Trebuia sa ma gandesc ca tii la blazon, cel putin in ceea ce priveste filmele. Asa cum si eu am redescoperit ce inseamna, totusi, soundul unui cd original ascultat pe o statie adevarata. (Snow Patrol)

Vorbim insa de exceptii, nu? :)

In Academia Catavencu un nene da lectii despre cum sa furi muzica, ba indeamna si cititorii sa ii furnizeze eventuale informatii ajutatoare in acest sens. Jalnic.

Acestea fiind spuse, cu scuzele de rigoare, nu pot sa nu recunosc ca plec, inca, de la premisa ca atunci cand oamenii de la noi pomenesc de albumul x, de cele mai multe ori acesta nu este cumparat, ci downloadat.

Razie Pazeste!

helios spunea...

postarea din 19 noi 2008 te infatiseaza pe tine verbiaj? adica in apropiere de biserica rusa? adica pe undeva prin centrul vechi al bucurestiului? adica stai sau lucrezi prin centrul vechi al bucurestiului? extraordinar. nu stiam de ce ma trage ata intr-acolo. extraordinar. si dj locuieste sau lucreaza tot in centrul vechi al bucurestiului? dar ce se intimpla cu tine? esti in concediu sau in pana de inspiratie?

helios spunea...

salut.merci.