De ce a plâns omul invizibil rătăcitor?

Marţi, 27 ianuarie 2015, la ora 12.58 PM, Invizibilitatea Sa a plâns cu lacrimi imperceptibile. A plâns pleonastic, a plâns înnăbuşitor, a plâns în cel mai invizibil mod cu putinţă. Dacă ar fi existat un concurs de plâns lacrimi invizibile ar fi luat măcar menţiune, asta poate şi pentru că în toată viaţa lui anterioară de om normal cu carne, corp, haine şi zâmbete se comportase ca un om invizibil, tratat cu invizibilitate de majoritatea convivilor şi conmorţilor săi.


De ce a plâns omul invizibil rătăcitor?

Acesta ar fi putut fi un justificat titlu de site tabloid, dacă un asemenea site ar fi ales să facă trafic cu o asemenea informaţie emoţională.

De ce a plâns omul invizibil rătăcitor, vă întrebăm şi pe voi, dragi cititori, cu promisiunea că vom da răspunsul, oricare ar fi acela, într-una din postările ulterioare, cât şi anterioare, de pe acest blog.

Vă mulţumim pentru fidelitate, atenţie, înţelegere şi bunăvoinţă.

2 predispoziţii la dialog.:

Alexandru Zaharia spunea...

Lacrimile omului invizibil nu sunt vizibile pentru omul prea-vizibil. Doar un alt om invizibil le-ar putea afla - dar cati astfel de ne-oameni, mai sunt? Cum s-ar zice in popor, "a plans si nea invizibil-om, ca e si el... om! :) // Zalex

Clipping Path Service spunea...

Nice post.Keep sharing. Thanks
clipping path service

Copyright © 2008 - verbiaj. - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template