Atenţie!

Vă întrerup zborul zilnic pentru a vă semnala apariţia acestui album.

8 predispoziţii la dialog.:

Anonim spunea...

multumesc pentru sugestia muzicala. mai trebuie sa fac citeva adaptari tehnice pentru a asculta albumul. ca orice incepator. multumesc si pentru sugestia care reclama "atentie". pacat, ca exista atit de multe pericole pe blogosfera.

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Ella spunea...

Long time, no see. Cam lunga pauza asta... :(

motanes spunea...

Credeam că numai eu m-am lenevit. Lucrurile nu mai sunt ce erau. O fi bine?

Anonim spunea...

Unknown message

Anonim spunea...

vine, vine....primavara? stii vreun cintec (popular ar fi ideal!) care vorbeste despre....mestecat mamaliga?

Vlad Placinta spunea...

Buna ziua,
mă iertati că vă deranjez dar vin cu rugămintea la d-voastră să sustine si proiectul umanitar ""Să fim oameni..."" (http://safimoameni.blogspot.com/) cu logo campaniei pe blogul d-voastră.Vă multumesc pentru întelegere.
Astept un raspuns la adresa de e-mail:
safimoameni@yahoo.com

Casti de copiat spunea...

Multumesc pentru sugestia muzicala.

Copyright © 2008 - verbiaj. - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template