miercuri, iunie 30, 2010

Nu-i aşa că Matt Berninger e un visător?

Sunt din ce în ce mai convins că solistul de la The National a scris însemnarea de mai jos cu muzica după-amiezei de atunci, că prea îl văd tolănit prin parc în costumul lui bun sau amorţit prin cafenele, cu privirea zvârcolită pe străzi îndepărtate.

Videoclipul ăsta mă trimite cu gândul la un vis mai vechi pe care încep să-l (re)am: mă văd patron de cafenea, în puţini ani de-acum înainte; mă văd pun muzică după capul meu şi tulburând simţurile cu cafele meşteşugite. O să numesc locul acela chiar aşa: „verbiaj.“, iar primii 1.000 dintre voi care vor veni să vadă minunea vor primi reduceri de 120%, adică toată lumea va bea pe săturate şi va primi şi bani de buzunar.

S. m-a întrebat dacă Matt „nu este cel mai bine bărbat“ pe care l-am văzut vreodată. I-am răspuns pe loc, fără să mai stau la discuţii: „În afară de mine, probabil. Sunt convins că abia aşteaptă să dau ortu' popii“.

3 comentarii:

luiza spunea...

ai văzut că, de visător ce e, l-au luat drept terorist în aeroportu din honolulu: http://www.spinner.com/2010/06/25/the-national-matt-berninger-honolulu-airport-terrorist-bomb/ ?

şi of, da, e mortal de chipeş

verbiaj. spunea...

delicioasa intamplare. macar sa le fi cantat ceva live, ca sa-i mai impace. mai, luiza, cate mai citesti tu. tu esti mai informata ca google-ul.

luiza spunea...

looiza :D