vineri, mai 07, 2010

Pantornatore.

Giuseppe Ennio Claudiu Pantornatore mi-a făcut un cadou nesperat de frumos, pe faimosul său blog.

Iată-l! Citez:

„o zi din viata maestrului verbiaj“

lui verbiaj,
'happy birthday, mister!'
(cast: monica bellucci, verbiaj, pantacruel, djerzinski, andrei gorzo, dede, alex leo şerban, radu cosaşu i drughi
music by:
harry nilsson & ennio morricone)



Să tot ai asemenea prieteni. Montajul m-a amuzat, m-a emoţionat şi mi-a produs tot felul de stări plăcute care încep cu „m-a“. Mai vreau. Şi o să aştept, disciplinat, chiar şi până la anul, dacă trebuie.

16 comentarii:

domnisoaraT spunea...

Domnule verbiaj, mai că îmi vine să vă spun să nu aşteptaţi până anul viitor. Mai bine luaţi viitorul şi-l plimbaţi şi-l montaţi şi-l faceţi să-şi uite trecutul. Hai LMA, domnule verbiaj.

Liviu Drugă spunea...

:) V... rumos! La multi ani!

pantacruel spunea...

:)

cinesseur spunea...

in viata vietii mele nu am fost imbracat asa de la 400 de ace ca aici. adevarul e ca se impunea. o astfel de ocazie nu apare de doua ori intr-o viata :p

asa ca vin si eu zic, cu niscai intarziere, dar sper ce nu se contorizeaza aspectul, la multi ani, verbiaje :) tanti auguri, ciao!

anadana spunea...

multi ani, multi prieteni pantacruelici,har, dar,dor si multe :)

Anonim spunea...

să ne trăiţi domnule verbiaj :)

alexedi spunea...

oblio, dragul. si mie mi-a dedicat o amica asta pe atunci cand aveam blog si le-am zis hai, cadou cate o piesa :)
toate bune amice vb.

helios spunea...

lipiturile de orice fel (audio/video/afectiv/imaginal) pot fi bune si amuzante. atitudinile sunt mai triste dar sunt neschimbate de mii de ani. De aici si cuvintul fascinatie - fascinum. Filmuletul ne vorbeste doar despre reactia baietilor. Asteptam si reactia fetelorla trecerea unui barbat feroce pe ulita. Cred ca Evola a scris o carte despre aceste reactii...merita citita

helios spunea...

recunosc ca fragmentarea lumii sia mintii trebuie sa continue. Suprarealismul cu ideile lui oamenii de rind cu ale lor. toate cele bune. sper sa mai citesc pe aici. de fapt am aflat cam ce era de aflat. restul este umplutura.

Anonim spunea...

v-am pasat şi-o leapşă pe-al meu blog, domnule verbiaj :)

helios spunea...

oboseala. statistica cu rezultate regretabile: 66% vs 33% din oameni vor sa faca bani bazindu-se pe nevoia/nevoile stringenta/e a/le semenilor. suportul social tinde catre zero. incarcarea cu sarcini irelevante tinde catre infinit. golirea suprarenalelor de cortizol este maximala. incidenta afectiunilor inflamatorii si alergice in crestere. si iar ne intoarcem la oboseala. are cineva o statistica despre cantitatea de corticoizi consumata in ultimul an?

helios spunea...

concluzie: daca vreti sa nu va mai necajaiti luati cu voi un tablou impresionist. daca vreti sa necajiti pe altii aratati-le o statuie perfecta de bernini. perfectiunea ii va scoate din minti, "impresia" ii va linisti.

helios spunea...

viitorul in medicina aici : http://www.tedmed.com/videos#Eric_Topol_at_TEDMED_2009

innuenda spunea...

Oare dacă-ți zic ”La mulți ani!” în fiecare zi de-acum înainte, până pe 8 mai(înțeleg)anul viitor, uiți că nu ți-am zis anul ăsta la timp? Mă întreb. :)

verbiaj. spunea...

innuenda, esti iertata.

innuenda spunea...

:) Master...