joi, aprilie 09, 2009

Mi-am început excelent viaţa de azi

cu articolul ăsta.

„Necinste, rea-credinţă, lipsă totală de fair play, asta am văzut la acest tânăr care scuipă constant pe regulile morale ale profesiei de jurnalist şi nu numai“.

4 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc pentru aprecierea pozitiva. de fapt atingerea miinii este un rest divin, a se vedea adam si dumnezeu, capela sixtina. asa puteai sa-l indumnezeiesti pe cel/cea care ti-au zimbit, dar si pe tine. si astfel n-ai mai fi asa suparat pe nimicurile vietii.

Anonim spunea...

Eu cred ca domnul CTP mananca rahat in articolul linkuit. De altfel, Badea i-a demontat toate - dar chiar toate - argumentele incrancenatului ziarist, in emisiunea de acum doua zile.

Daca esti - si este - un mare ziarist, lider de opinie, nu apari in prime-time nebarbierit si imbracat in trening (el si Piti). E o lipsa de respect la adresa celor care te privesc si care te apreciaza profesional. Nu am vazut niciodata la CNN un ziarist astfel imbracat. Nu importa cand, cum, in ce context te-au chemat astia sa apari la tv.

Asta ca fapt divers.

Altfel, pe chestii juridice, cred ca MB a demontat din temelii toate cele afirmate de CTP in editorialul la care faci trimitere.

Cu toate pacatele lui, MB ramane, cel putin deocamdata, singurul personaj din mass-media care isi permite sa conteste pozitiile oficial-acreditate cu fervoare de unii.

L-am blamat pentru multe chestii pe Badea, dar de ceva vreme emisiunea lui este mai mult decat salutara in peisajul televizionistic romanesc. Si apare in fiecare seara barbierit, cu cravata.

verbiaj. spunea...

daca ar aparea si spalat pe creier, ar fi si mai bine.

Generalul spunea...

Mai greu, de vreme ce el insusi practica treaba asta de ani de zile.