miercuri, aprilie 01, 2009

Lezioni per le donne. Cum să ţineţi agrafa în gură.




Agrafa din gura ei era renumită, agrafele dintre buzele voastre vor fi, ca şi până acum, anonime.

Monica Bellucci vă învaţă cum să muşcaţi din ele cu graţie, cu discernământ erotic, suav şi năbădăios. O bucăţică de fier pe o bucăţică de limbă, un aur negru în imaginaţia unui bărbat.

20 de comentarii:

Unknown spunea...

Verbiaj dovedesti tarie de caracter. Eu unul nu reusesc sub nicio forma sa ajung cu ochii la agrafa, invariabil raman fixat cativa centimetrii mai jos. Noroc cu prima fotografie, acolo ai decupat raul de la radacina.

Anonim spunea...

super. imi place si mie. cum se face ca tipele tale (in sensul de alegere) sunt mai tari decit cele ale lui dj?

verbiaj. spunea...

dede, sa inteleg ca-mi multumesti ca te-am ajutat sa nu pacatuiesti cu gandul prea tare.

anonim, pai tocmai djerzinski mi-a dat pozele astea. acum astept sa-mi faca rost de ea si in realitate.

Anonim spunea...

daca tu spui asa te cred. Adica tu vrei sa zici ca pozele (digitale) le-ai primit de la dj. probabil ca lui nu-i mai plac sau ii prisosesc. imi place cum spui: sa faci rost de ea.... dar de fapt ce vrei sa spui? sa faci rost de poza "tiparita" (si atunci cred ca era mai bine zici "sa faci rost de pozele ei") sau sa faci rost de ea ca fiinta vie? Merita sa detaliezi "a face rost de ea ca fiinta vie"

verbiaj. spunea...

da, sa-mi faca rost de ea ca fiinta vie, sa ma uit la ea toata noaptea, cu palmele goale.

Anonim spunea...

oh, super tare. seamana cu filozofia indiana. asa se incepe. citeva luni stai si te uiti. alte citeva luni incepi s-o cunosti tactil. apoi incepeti sa vorbiti, etc, etc. totusi nu stiam ca dj se ocupa cu "facutul rost de fiinte vii". aveam eu unele banuieli in legatura cu el dar nu chiar asa.

verbiaj. spunea...

djer e proxenet de vedete, ti-o aduce pe care vrei, sigur, la pretul corect. saptamana trecuta mi-am facut de cap cu Keira Knightley.

Anonim spunea...

nu inteleg nimic. adica renunti "la cunoasterea fiintelor vii" aduse de dj de la o saptamina la alta? cum se asorteaza investitia in cunoasterea fiintelor vii aduse de dj cu locuinta din salajan? faci economii?

motanes spunea...

Am avut trei, dar... Pe prima am înghiţit-o când mi-au bătut la uşă Martorii lui Iehova. Când să le zic că nu mă interesează Planul de salvare... am simţit-o cum mă mângâie, rece, pe esofag.

Cu a 2-a a fost simplu. Adică... mai repede. A sunat ceasul să-mi iau medicamentele: Uriclar, Rowatinex, Urisan, No-Spa, MagneB6. Le-am luat pe toate. N-am uitat niciuna. Mi-am adus aminte de agrafă... Futu-ţi...!

La a 3-a îţi jur că am fost atent. Înainte să iau medicamentele am scos-o din gură. Am luat-o după aia. M-a pus dracu' să deschid TV-ul. L-am văzut pe Becali la Poliţie. Am început să rând în hohote...

Mă scuzi, n-ai cumva o agrafă?

Miju spunea...

motanes, esti o doamna :))

verbiaj. spunea...

motanes, ce sa-ti dau eu tie sa nu poti inghiti... o bentita?

Anonim spunea...

apropos, despre inghitit obiecte ascutite: se zice ca unul a inghitit o lama de ras si nu a avut nimic. caz de jurnal, medical evident. saptamina viitoare pe cine iti trimite dj?

Alexandru Zaharia spunea...

verbiaj, am impresia ca ai o relatie extraconjugala cu Malena... aaa... esti spus! :(

Anonim spunea...

cine este malena?

verbiaj. spunea...

malena e nevasta-mea, cine sa fie...

dj spunea...

sunt flatat de atentia care mi se acorda, supradimensionata totusi. va multumesc, desi nu stiu daca e cazul. eu vreau doar atat: clientii mei sa fie fericiti si sa mai ceara :)))

doamne ajuta!

alexedi spunea...

verbi: uha
anonim: ai uitat sa intrebi de soirs.

Anonim spunea...

alexedi, repetitia este mama invataturii? eu am intrebat, dar nu mi-a raspuns nimeni. am banuit ca nu stiti sau nu vreti sa-mi spuneti. se contureaza impresia ca desi suntem de compatimit (doamne ajuta!) totusi dj este fericit pentru ca la rindul ii face fericiti pe unii "clienti". Auzi, clienti!

verbiaj. spunea...

alex, ahu!

anonim, ti s-a raspuns, daca te uitai cu atentie ai fi vazut.

Anonim spunea...

indreapta-mi atentia din nou.