marți, aprilie 14, 2009

Cafeaua de dimineaţă.



via.

14 comentarii:

pantacruel spunea...

fireste, tocmai sorbeam din ceasca de cafea in timp ce ma delectam cu verbijoux ;)

Anonim spunea...

sunt interesante comentariile lui pantacruel. merita sa-l "chestionezi" pentru a ne delecta cu "reactiile" lui. auzi, verbijoux! voi ce mai faceti de sarbatori?

cronicaru' spunea...

cum postarea anterioara era cu deicaţie şi nu-mi place să mă bag în cafeaua altuia întreb acilea plin de offtică-topic: cum dreaq au putut ăia să-i dea statuia galbenă pentru rolul din barcelona cu vicki şi cristina? or fi văzut non ti muovere?

verbiaj. spunea...

anonim, chestioneaza-l tu si chiar daca nu iti va raspunde, chiar si tacerea lui va fi spectaculoasa.

croni, n-am vazut non ti muovere, dar sunt convins ca e precum zici. nici mie nu mi s-a parut ca ar fi prea palpitanta in vicky, desi panta ma va contrazice.

Florentina spunea...

Ba va contrazic eu pe amandoi. Si nu de dragul de a va contrazice. Sau pentru ca nu am chef sa scriu textul la care scriu si am nevoie de o variatie in program.

Io zic ca penelope asta e fabuloasa in roluri de limba spaniola. Si daca a trebuit un oscar ca sa ii zica, "bai (fai), joaca in spaniola, lasa englezismele", atunci bine ca i l-au dat. Ca aicea parca vorbeste mai mult in spaniola... Puteau sa i-l dea si pentru ce zice Cronicaru, nu prea stiu, nu-mi amintesc sa-l fi vazut. Pe filmul ala. Dar va rog eu sa mai vedeti o data filmul asta, cu vicki si cu cristina si cu cine naiba mai e. Dincolo de "usurisme" si chestii facile, eu zic ca e mai mult. daca ai chef sa gandesti mai departe :)

gata, ma intorc la textul meu, pe care nu voiam sa-l scriu. Da' trebe.

cronicaru' spunea...

da, clar, dacă mă uit mai departe de ecranulpe care rulează Vicky voi da de praful nesters din spatele televizorului. cum să nu vedeţi mă non ti muovere? cred ca e cel mai bun rol al ei. dar să nu vă aşteptaţi la vreo bunăciune

Florentina spunea...

Ma, e vorba de filmul ala in care ea e o nebuna care se combina cu un individ si ramane insarcinata cu ala? In care ea tot filmul bolboroseste de zici ca e ultima nebuna? Se poate sa confund eu, dar imi amintesc de un film cu ea, cu parul negru si scurt. Si bolborosind, cum am zis. Daca asta e, e ok. Doar ca eu nu l-am prins de la inceput. Era pe un post din-asta de televiziune. Si am monopolizat blogul domnului verbiaj :)

Anonim spunea...

de ce nu-l intrebati pe dj despre film? cum sa-l intreb pe pantacruel, pe blogul lui sau aici, la tine? mie imi place penelope. poate numele ei este de vina. cum spuneti penelope va ginditi la ambiguitatile fidelitatii nevestei lui Ulise?

Ancapone spunea...

spuse Lady Astor catre Mr. Churchill :) si invers :D

Manescu spunea...

Replica este reala si apartine lui Churchill.

Anonim spunea...

chestii elementare, dar care ma depasesc: 1. se da teza la romana in clasa a IV-a?, 2. de ce unii nu se lasa plagiati, iar altii plagiaza totul? 3. ati vazut ca infloreste liliacul?

Anonim spunea...

multa liniste pe aici. sarbatori fericite. cu mult cozonac si vin

anadana spunea...

E in afara de subiect, dar nu ma pot abtine sa nu-ti trimit o urare de sarbatori,verbiaj.Sa ai lumina in suflet si zambet in cuvinte!

Indelible Bonobo spunea...

penelope a fost mult prea strunita de woody - bipolara aia trebuia sa fie mult mai nebuna. pe mine nu m-a convins.

cat despre cafea, de ce-ar otravi-o cineva, nu-i ea insasi o otrava? :)