miercuri, martie 04, 2009

Angelina Jolie nu-mi citeşte blogul.

Angelina Jolie nu a mai avut ocazia să ajungă pe blogul meu. Am găsit-o înţepenită la un birou, cu mâna pe mouse şi cu ochii ei ca două frumoase căcăreze perfect egale scurşi pe un monitor pe care trona imbatabil următorul link: http://pantacruel.blogspot.com. Am sperat să ajungă din acest link şi pe blogul meu. N-a mai apucat.

Apocalipsa a avut loc exact aşa cum s-a zis la televizor. Pe tăcute, în timp ce eu dormeam. Mă întorceam în vis pe partea cealaltă, iar sfârşitul era în plină desfăşurare. Marea foială, marea mâncărime în cur a lumii.

M-am sculat din pat şi am ieşit direct pe stradă, în bermude, papuci şi maieu alb, mulat, aşa cum îmi dorisem întotdeauna, dar fusesem ţinut în loc de aparenţe. Putem învăţa din asta că micile plăceri ale vieţii le poţi împlini chiar şi după sfârşitul lumii.

Lumea întreagă e o insulă pustie.

Am mers puţin, până la primul colţ, am buzunărit un cadavru. Lucruri pe care în mod obişnuit nu le poţi face.
M-am dus la un supermarket, mi-am luat nişte sticksuri, o cola şi un pachet de gumă, pentru care am plătit.
Am intrat într-o librărie, ca să par şmecher.

Mă gândesc dacă mâine să mă duc la serviciu sau nu.

Am revenit acasă, unde am scris postul ăsta pe blog, pe care nu sunt sigur dacă îl va citi cineva, din moment ce toţi sunteţi morţi.

UPDATE.

Sunt un pic mort acum, m-am tăiat într-un ciob de Apocalipsă, dar revin la viaţă şi la serviciu imediat. Gata, am revenit, nu ştiu ce mă apucase. Deci. Sunt la serviciu, tocmai am stat la biroul şefului, să văd cum e. Mi-am semnat o mărire de salariu cu mâna lui. Sper să fi nimerit şi semnătura originală. Mă duc la superiorul lui ierarhic să mi-o aprobe.

Vă anunţ pe cele care poate aţi înviat între timp că am în prezent un salariu de 12 milioane RON (mărire de 2 milioane, m-am simţit generos)! Vreo amatoare de distracţie pe aici, cât sunt încă în bani?

6 comentarii:

pantacruel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
pantacruel spunea...

draga verbiaj.
acum vad ca ultimele doua caractere ale numelui tau sunt A & J. a si j, angelina si jolie. ce caracter... deci din asta ne esti.
ca sa nu mai spun ca primele litere sunt rupte chiar din piciorul fabulosului olog suspect de serviciu, verbal kint.

Anonim spunea...

a aparut putina culoare pe aici. si mai multa seriozitate. auzi, sfirsitul lumii...si tu ultimul supravietuitor? oare a ce seamana chestia asta?

Kit spunea...

A, ce bine! Credeam ca eu sunt singurul supravietuitor pe-aici.

verbiaj. spunea...

panta, verbal m-a invatat sa merg drept prin viata cu filozofia lui manipulatoare, iar angelina m-a invatat sa merg in patru labe (prin pat) si sa latru ca brad pitt.

anonim, am timp sa redevin neserios, nu avea grija.

kit, frumos, chiar foarte frumos. apocalipsa naste coincidente.

anadana spunea...

Daca io citesc blogu', inseamna ca-s in viata? Daca-s in viata, apoi tiu sa spui ca nu-i paguba cu Angelina, nu citeste, pierde, si ramane cu ochii ei ca doua cacareze( hai ca asta mi-a placut!) in soare...Daca tot scriu aici , io te rog sa nu abandonezi serviciu...