joi, august 21, 2008

Voi ce-nţelegeţi din titlul ăsta?

Tudor Gheorghe, epuizat.

Răspunsul îl dumiresc mai încolo, adică în momentul în care voi reuşi să strâng un număr record de două comentarii.

17 comentarii:

innuenda spunea...

Eu înţeleg că e ostenit săracu'! Dar bat pariu că e vorba de vreun spectacol Tudor Gheorghe la care s-au terminat biletele!:)

verbiaj. spunea...

bravo innuenda, ai castigat linkul. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/817186/Tudor-Gheorghe-epuizat/

apropo de gafe in jurnalism :)

Anonim spunea...

Să ne trăiască jurnaliştii. Mă rog, unii dintre ei...

Anonim spunea...

exact ce scrie. din pacate era mai de mult, dar acu aparu constatarea. eu il vazui la craiova la o cestie unde ne dusera sa-l vedem pe cobzar si-si rupse struna ca sa plece dupa o cintare. evident ca nu fu platit, da' noi ce vina avuram? eram cam pe la opspe anisori, intrebati-l pe cartarescu ca si el tine minte asta.

p.s. jurnalisti? pardon, hoitari.

Alexandru Zaharia spunea...

of... toata lumea se ia de ziaristi... saracii! vad ca, inca din primul comentariu, dilema epuizarii a fost descifrata. asadar, bun titlu, nu?

verbiaj. spunea...

alex, dupa cum ai putut vedea, eu nu am generalizat. am luat un titlu tampit de stire si am spus ca e o gafa (toata lumea poate confirma asta). nu am bagat jurnalistii la gramada, n-am atacat atacat haita ci am demascat un moment de lipsa de inspiratie a unuia. nici de maio nu face generalizari, iar lui uhhito ii dau dreptate cel putin dupa jurnalul pro tv din seara asta de la 7. am numarat 6 stiri cu morti, una dupa alta, chiar de cand a inceput jurnalul. aproape 15 minute de rating morbid. inteleg ca nu ai cum sa ignori evenimente serioase dar nici sa le aglomerezi haotic, in supradoze, si sa faci telenovele din ele.

ionuţ spunea...

"epuizat" ar putea fi denumirea clubului de rapsoderi unde urmeaza sa bage Tudor. Asa cum folkistii merg lunea in Expirat.
Titlu lapidar de afis deci?

Alexandru Zaharia spunea...

"toata lumea confirma asta" nu e chiar un adevar, nu? eu nu confirm ca e o gafa, deci... nu "toata lumea" considera ca asta e un titlu tampit sau gresit. e doar, prea subtil pentru mase. neinspirat. cel care a dat titlul a vrut sa socheze un pic ("uau... rapsodul este epuizat? obosit, adica?" si dupa ce citeste.... "aaa... doar s-au terminat biletele...") nu vad nimic rau in asta... si presa straina e plina de titluri facute din jocuri de cuvinte.

verbiaj. spunea...

"toata lumea poate confirma asta" spuneam. ce s-o mai dam cotita, nu e nici un joc de cuvinte aici, e pur si simplu un titlu tampit, negandit si amuzant in prostia lui.

Unknown spunea...

si nici macar nu a fost epuizat tot, doar la biletele de 90 de lei

verbiaj. spunea...

adica se epuizeaza doar pe sume mari.

Alexandru Zaharia spunea...

eee... pai daca TOATA lumea crede ca e un titlu tampit, atunci... asa e moncher!

pantacruel spunea...

de acord cu domnul zaharia!
imi plac titlurile care fac... valvoaie :)

Anonim spunea...

sa zic si eu ceva sa-l iau pe De Maio :)

eu cred ca titlul era cu talc. am fost alaltaieri la concertul de la 23 august. am asistat la un spectacol de spectacol de stand-up comedy cu Tudor Gheorghe presarat cu trei momente muzicale dintre care unul nu i-a apartinut.

Garfield spunea...

asta e un titlu reusit in comparatie cu ce putea sa fie...

uite un exemplu de titlu: tudor gheorghe si interlopii din galati

normal, un interlop din galati a fost arestat si in casa, printre droguri si bani a fost gasit un cd cu rapsodul :)) ce mai conteaza titlurile :))

Aky spunea...

Pot spune doar ca am fost la concert si a fost realmente full.

Anonim spunea...

Wow Tudor Gheorghe I think that this is the best blog on the enthernet cuz most of the articles are so funny hilarious I can say in a good way of the word.Goodluck and if you're the author I hope to create new articles.The successful articles are so appreciated by me.