marți, august 19, 2008

Am pus-o de mămăligă.

Liga luptătorilor antigrătar şi-a declarat şedinţa culinar-ostentativă deschisă.
Am început timid. Cine ar fi crezut că va urma potopul? Apoi, iadul galben s-a dezlănţuit. Mii de calorii putere ne-au urnit din loc angoasele de salivă. Apoi, am fugit cu privirea prin porumb. L-am alergat printre dinţi până l-am lăsat în ştiuletele gol.

După cum se poate adulmeca, urmează îndeaproape o baie de roşii atent îndemnată spre tuci. Bucătarul nu am fost eu, deşi aşa pare din efortul alăturat. Poftă bună de la catering vă doresc, ghinioniştilor. Evident, foto copirait moi.










8 comentarii:

Unknown spunea...

facaletul de mestecat mamaliga imi place cel mai mult

verbiaj. spunea...

surceaua aia nu e facalet, e mecanism de degustat. facaletul era o chestie mai mare, cioplita cu brisca si netezita in malai incins.

Aky spunea...

ptiu, stuchi-te-ar matzele.. da babetica pentru salivatori n-ai pus in dotare?!

Anonim spunea...

oare ce ma face sa cred ca pe spatele acelui tricou al italiei sta scris inzaghi? sa fie oare faptul ca apari la finalizare cu ceaunul cand nimeni nu se asteapta?!

pantacruel spunea...

:))

verbiaj. spunea...

djer, vrei sa spui ca am stat la pomana toata ziua si am iesit ca inzaghi sa inscriu golul victoriei cu o oala plina cu rosii? pe tricou scrie doar atat: italia. si am purtat acest tricou chiar in ziua meciului romania-italia de la euro. am riscat putin, recunosc, plimbandu-ma prin bucuresti dupa egal. dar n-am patit nimic.

verbiaj. spunea...

oricum, va multumesc (si va si compatimesc) ca ati salivat, "cateringosilor".

Anonim spunea...

spun doar ca mi s-a parut ca erai intr-o suspecta pozitie de offside :)))