joi, octombrie 18, 2007

E faină ziua de azi.

Un bun prieten ne explică de ce:

"E faina ziua pentru ca ar putea sa fie mocirloasa, cu ploaie rece si vant taios - si nu e, pentru ca ar putea sa mearga si mai multe lucruri prost decat they already do, pentru ca ziua de munca e pe terminate si seara face deja cu ochiul, cu promisiuni indecente de lecturi, muzici, bai fierbinti... si alte delicii, dupa gust si context.

Pentru ca am putea fi raciti cobza, suparati din Doamne feri ce motive, pocniti de vreo acnee eruptiva sau cufureala netratabila cu Smecta; pentru ca weekendul e aproape si putem (cei care vrem) sa dam o raita prin piata plina de culori si arome.
Pentru ca iti poti aminti de zile cand ti-a fost rau, very f**king rau din orice motiv, si acum e mult mai bine ca atunci. Pentru ca a aparut noua Dilema.

Pentru ca exista cateva locuri faine pe net unde intram si citim lucruri de ridicat coltul buzelor si facut riduri la ochi".

8 comentarii:

Anonim spunea...

O surpriza totala si frumoasa. Sper sincer ca e bun (prietenul), si ca e buna (ziua, respectiv seara).

verbiaj. spunea...

sa tot ai prieteni d-astia...

pantacruel spunea...

verbiajule,
cine n-are verbe tre' sa-si cumpere musai dileme.
cine n-are dileme numaidecat tre' sa il citeasca pe verbi.
cine n-are chef nici una, nici de alta, nici de zile faine si nici de faina, are obligatia morala sa faca o incursiune pe blogul lui panta - inca n-a murit nimeni dintr-un cascat prelung.
:)

alexedi spunea...

uite, seara mea e mai buna acuma. transmit amicului si mesagerului salutari si ma duc sa combin o carte cu o baie fierrrbinte.

Anonim spunea...

Salutari asemenea Alexedi, si bunei gazde. Buna idee. Sper ca am apa fierbinte :).

trestie spunea...

o zi faina, intr-adevar...

k. spunea...

cum adica noua Dilema?

verbiaj. spunea...

noul numar din dilema veche :)