Gazdă prăjită în cioburi picante, trasă prin pumni.

Reţeta zilei.
Ingrediente: o babă stafidită.
Cioburi. O tigaie ruginită. Ulei încins.
Ilie Dobre. Un lift stricat. Coca Cola
şi Mentos. Miere.

Se ia baba cu binişorul, se dezbracă
şi se dă prin miere. Produsul se rulează
prin cioburi şi cuie ruginite.
Aluatul: Se zdrobeşte rotula doamnei,
la un lift dintr-o clădire din 1970.
Se cheamă liftul de la parter la 10,
până ce aluatul devine omogen şi roşiatic.
Rotula trebuie plasată la etajul 6, la buza
liftului. Uşa trebuie să fie întredeschisă.

Coacerea: Grăsimea de pe bucile vechi de 75
de ani se amestecă cu restul de cioburi, sânge
şi cuie. Pentru a atenua durerile, crainicul sportiv
Ilie Dobre trebuie să rostească versuri dulci. De
exemplu: "Gooooooooooooooolllllll!".
Organele se spală cu un amestec de Cola Light şi
Mentos
. Totul se rumeneşte la foc mic, vreo zece
zile. După ce Ilie Dobre răguşeşte şi anestezia nu mai
este eficientă, baba este întrebată dacă mai vrea
să mărească chiria. În funcţie de răspuns, se serveşte
caldă sau rece.

Tuturor frustraţilor cărora decrepiţii le-au mărit
chiria şi vor o gustare exotică, le urez "Poftă bună!"

1 predispoziţii la dialog.:

Anonim spunea...

Welcome in clubul celor care platesc 200 de euro chirie,
Hai bom dia!

Copyright © 2008 - verbiaj. - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template